sükutu-ezber Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu ırkçılıktan başka bir şey değil,,, siz bilirsiniz benim sorunum değil ırkçılığı yapan düşünsün,,,

Bu konuda konuşmak istemiyorum
Mümkünse daha yorum yapmayın,,,!!!

Hele hele Kur'an'a iftira atanlarla asla,,
Herkes bilsin ki İslam asla bir şey kaybetmez,, sadece Allah'a savaş açılır ne yazık ki kaybetilecek bir savaş,,,
Allah yücedir kimse zarar veremez,,,,

Forumlar düşünce platformlarıdır. İnsanlar fikirlerini belirtir saygı çerçevesinde tartışırlar. Bir başkasının yorum yapıp yapmayacağına siz karar veremezsiniz. Dileyen her forumdenizi kullanıcısı (üye/yönetici farketmeden) dilediği konu altına fikrini haddini aşmadan yazabilir. Siz yazacaklarınızdan geri kalmayın ortalığı bulandırın fakat karşıt bir düşünce olunca vay efendim din düşmanlığı yapılıyor. Daha fazla haddinizi aşmayıp, gereksiz yorumlardan sakının.

Özgür bir düşünce platformu olarak benimsenmiş forumdenizinde her yorum saygı çerçevesinde bizim için değerlidir. Ancak sizde ben karşı düşünce için o saygıyı göremiyorum.

Bu ve benzer konularda düşüncesini belirtmiş kullanıcılar üzerinde daha fazla baskı uygulamayacağınızı düşünerek bu tartışmayı bitirmeyi umuyorum.