sükutu-ezber Nickli Üyeden Alıntı
Siz istediğiniz gibi algılamaya devam edin önyargınızla,,, yorum yapmayın lafım,, sizin tavrınız belli gerek yok boş yere uzatmaya kimseye yararı olmaz babında dedim bilginiz olsun, ,,

Ben kimseye hakaret etmedim, küçümsemedim iyi okuyun yazdıklarımı ben baştan beri diyorum isteyen istediğine inanır herkesin kendi sorunu, kimse kimseyi hiç bir şeye zorlayamaz,,,

Eğer ki herşeyi kimi insanlar İslama mal ederse yine konuşurum, ben kendi çıkarım için konuşmuyorum, hiç bir niyetim de yok,,,

Ama gördüm ki sizin yönünüzden yanlı yorum yapılıyor o yüzden konuyu uzakmamak daha iyidir,,,,

Saygı derken kimseye saygısızlık etmedik burada tartıştık,,, konuşmanın ne zararı var,,,,

Konu kapanmıştır...
Kendi bizzat yazdığınız yorumlar ile çelişiyorsunuz. Hakaret ettiğinizi belirtmedim?? Küçümsediğinizi de belirtmedim?? İsteyen istediğine inanır diyorsunuz ama insanların fikirlerine karşılık inatla zıttını yazmaktan geri kalmıyorsunuz.

"Eğer ki herşeyi kimi insanlar İslama mal ederse yine konuşurum"
hayırdır siz islam koruyucusu musunuz? Size bu hakkı kim verdi? İnsanlar düşüncelerini belirtmekte özgürdür. Siz buna karşı gelemezsiniz. Saygı duyuyorsanız insanları darlamayacaksınız.

Yanlı yorum yaptığımı belirtiyorsunuz benim bundan ne çıkarım olacak? Tamamen sol görüşlü birisi olarak geçtiğimiz haftalarda sağ görüşlü olanlara toplu olarak dolaylı yoldan hakaret edilmişti ve bizzat ben banlamıştım. Bizim bu forumda görevimiz eşitliği sağlamak, haklıya hakkını vermek. Yine de size karşı bir tarafsız tutumum olduğu bir yazı gösteremezsiniz bu konuda...

Konuyu kapatma yetkisi sizde yok, bunu bizzat ben şuan yapıyorum. Tartışma polemiğe dönüştüğünden konuyu kilitliyorum ve tekrardan belirtiyorum. İnsanları darlamayın. Sözlü olarak son uyarım.