Melodram Nickli Üyeden Alıntı

Kesinlikle yapmam!
  1. Çocukken en çok sevdiğiniz yiyecek neydi? Kesinlikle şu biftekli tombiler
  2. En çok dinlediğiniz şarkı nedir? Bilmem, o kadar fazla sık dinlediğim parça var ki
  3. En çok sevdiğiniz özlü söz nedir? Anasına bak kızını al
  4. En çok keyif aldığınız iç mekan/dış mekan aktivitesi nedir? İç mekan: Kuzenlerle okey/batak partisi Dış mekan: Halı saha
  5. Yapmayı en çok sevmediğiniz iş nedir? -
  6. En çok sevdiğiniz egzersiz çeşidi nedir? Barfiks, mekik
  7. Günün en sevdiğiniz anı/haftanın en sevdiğiniz günü/yılın en sevdiğiniz ayı hangisidir? Akşam üzeri hava hafif serinliyor ya üfff - Pazar sakinliği - Yaz başlangıcı olarak Nisan
  8. En sevmediğiniz ulaşım aracı nedir? Tamamı
  9. Vücudunuzun en çok sevdiğiniz bölgesi nedir? Sorunun azizliğine uğradım, yorumsuz
  10. En çok sevdiğiniz ses nedir? Elektro gitar soloları
  11. Bir parti verecek olsanız, bu ne için ve nasıl olurdu? Partileri sevmem
  12. Daha önce gördüğünüz bir şeyin resmini yapacak olsanız, bu ne olurdu? Kesinlikle doğa
  13. Sonsuza kadar yaşlanmayacak olsanız, hangi yaşta kalmayı tercih ederdiniz? Bunun filmi var "In Time (Zamana Karşı) filmde 30 yaşında kalıyordu insanlar görüntü olarak. Bence iyidir.
  14. Bu sene hayatın sona ereceğini bilseniz, neyi daha farklı yapardınız? Küfür ettiğim ne kadar kişi varsa tekrar arayıp küfür ederim
  15. Herhangi birini seçebilecek olsanız, akıl hocanız olarak kimi seçerdiniz? Mustafa Kemal Atatürk olurdu
  16. Geçmiş ya da gelecekte herhangi bir olaya şahitlik edebilecek olsanız, hangi olayı seçerdiniz? Cumhuriyetin kuruluşu
  17. Herhangi bir şeyi yapmayı öğrenebilecek olsanız, bu ne olurdu? -
  18. Önümüzdeki sene üzerinde çalışacağınız tek bir proje olsaydı, bu ne olurdu? -
  19. Bir günlüğüne ölümsüz olsanız, ne yapmak isterdiniz? Ölümsüz olacağım için her çeşit ölümün hissiyatını tatmak olurdu
  20. Adınızı değiştirebilecek olsanız, hangi isimle değiştirirdiniz? -
  21. Ölü ya da yaşayan herhangi biriyle tanışabilecek olsaydınız, bu kim olurdu? Mustafa Kemal Atatürk
  22. Piyangoyu kazansanız, yapacağınız ilk şey ne olurdu? Piyango bana vursa bende ona vururum! Faize yatırırım hemen
  23. Herhangi bir hayvan olarak reenkarne olsaydınız, bu ne olurdu? Golden retriever
  24. Hayatın anlamı nedir?” dışında herhangi bir sorunun cevabını bulabilecek olsanız, bu soru ne olurdu? Gece gece beynimi zorlattırma bana
  25. Hayali bir kahraman olsanız, kim olmak isterdiniz? -
  26. Hangi ünlü kişi hakkında yanıldığınızı düşünüyorsunuz? -
  27. Çocukken, büyüyünce ne olmak isterdiniz? Polis her erkek çocuğu gibi
  28. 30 dakikalık boş vaktiniz varsa ne yaparsınız? Sigara içerim
  29. Otobiyografinizi yazsanız adı ne olurdu? Renksiz ama bir o kadar da renkli kişilik
  30. Hayatınız bir film olsaydı, müziklerinde hangi şarkılar yer alırdı? Rammstein parçaları
  31. Başınıza gelen ve kötü olduğunu düşündüğünüz bir olayın olumlu sonuçlandığı oldu mu? Evet
  32. Şimdiye kadar en çok eğlendiğiniz parti hangisiydi? Partileri sevmediğimi söyledim
  33. Ağlamanıza neden olan son film, kitap ya da şarkı neydi? -
  34. Başardığınız en zor şey neydi? -
  35. Sizi daha güçlü bir insan yapan son deneyiminiz neydi? -
  36. Büyürken, başınızı belaya sokan şey neydi? -
  37. En son ne zaman harika bir yemek yediniz? Her gün
  38. Şimdiye kadar aldığınız/verdiğiniz, en iyi/en kötü hediyeler nelerdi? -
  39. Çocukluğunuzla ilgili en çok özlediğiniz şey nedir? Akşam olunca annem eve çağırırdı girmek istemezdim
  40. Sizi heyecanlandıran, hatırladığınız en eski anınız nedir? -
  41. Kendi paranızla aldığınız ilk şey nedir? -
  42. En son ne zaman, ne için gerildiniz? -
  43. Geçen hafta öğrendiğiniz herhangi bir şey var mı? -
  44. Ailenizin size sürekli anlattığı anı/hikaye nedir? -
  45. Yetişkinliğe hangi yaşta adım attığınızı düşünüyorsunuz? -

Kesinlikle içinden geçenleri paylaşıyorum seninle Çok kolay gelsin
Cevaplar yukarıda, teşekkür ediyorum Melocum zevkle yanıtladım