Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Sorma neden geri dönmediğimi 14 September 2019 # 1 Duydum ki hala bekliyormuşsun beni Anlamadın mı bu gidişim son Bekleme beni artık dönmeyeceğim Ben artık seni senden ayrı seveceğim Ne umutlarla başladı bu aşk Ne umutlarla başladı bu sevgi Nasıl yükselttik bu sevdayı Nasıl çıktık elele ufuklara Gökyüzünden haykırdık insanlara Biz seviyoruz diye bağırdık kainata Şimdi ben seni senden ayrı seveceğim Rüyamı gördük biz seninle Hayal mi kurduk güzellikler üstüne Ayrılığa hazırlamadık kendimizi Düşünemedik bu rüyanın birgün biteceğini Şimdi ben seni senden ayrı seveceğim Neydi bizi bizden ayıran Neydi o gece paylaşamadığımız Yoksa gurura yenik mi düştü aşkımız Şimdi ben seni senden ayrı seveceğim Sorma neden geri dönmediğimi Unutmuş olamazsın bana söylediklerini İncildim kırıldım acı sözlerinle İnanmanı isterdim bütün kalbinle Özlem hasret bitsin diye Kuşlar gibi geldim seni görmeye Ayrıldık gözyaşları ile döndüm geriye Cevap Yaz