Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Sen benim ilk ve son sevgilimsin. 14 September 2019 # 1 Önce seni sevdim: ama sonra aşkını Yüreğimde aşkının en güzel şarkısı Sadece şunu bilmeni isterim Sen benim ilk ve son sevgilimsin. Nasıl olur böyle şey diyebilirler, Bu dünyada aşk mı var der, belki de alay ederler, Ben ateşi avucunda hisseden, soğuğa kafa tutan bir insanım, Ben her şeyi sonuna kadar hisseden, Aşkı aşk gibi yaşayan belki de türünün son örneği bir aşığım Kim ne derse desin umurumda değil, Aşkı aşk gibi yaşayanlardanım. Ne dedim sana: Sen benim ilk ve son sevgilimsin, İster inanılsın, ister alay edilsin. Yüreğimde aşkının en güzel şarkısı Nakaratını söyler, yoluma devam ederim. Her şey beni sana getiriyor, Her yolum eninde sonunda yine sana çıkıyor, Büyük bir çıkmaz sokakta kalsam da, Yüreğimde aşkının en güzel şarkısı Ben bildiğim gibi ilerlerim, İşim olmaz dünya malıyla, Benim gönlüm bir yelkenli, İstikametim o ada Aşkının var olduğu dünyada, Yüreğimde aşkının en güzel şarkısı Beni bekleyen o adalara doğru devam ederim. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz