Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İncinmesin Dudakların Yanağımda 15 September 2019 # 1 Sokağındayım... Hala aklım Ömrümde açtığı uçurumda Gülüşünün.. Perdelerde gölgen gezinmez oldu Tadı da kalmadı senden sonra Gençliğime uzanan herhangi bir öpüşün... Sen çoktan öğretmen çıktın... Ve bir sabah gittin Yıllar önce geldiğin umutlarla! İçine bir hiçliği yükledin. Ama bir mana ararsan şayet Bilesin ben varım Naftalin kokan bavullarda... Burası Bursa, Biliyorsun... Ve ara sıra Girişinde seni beklerim Şehre-küstü istasyonunun.. İnsanlar iş güç derdinde Yalnız aylak olan benim Mesaim geç başladığından ötürü O saatlerde.. Şimdilerde uslandım.. Kısa tutuyorum geceleri. Ve Beni taşımıyor artık meyhaneye ayaklarım.. Kendime bir kale kurdum sevgili. Orada sen varsın. Diplomanı alıp da terk ettiğin evi Düşlerime kiraladım... Bir hazan daha bitmek üzere Nerdesin? Düşüşümün üzerinden yıllar geçti, Sokağına uzanan bayırda... Ve artık sakal bırakmıyorum Olur ya? Döner gelirsin İncinmesin dudakların yanağımda... Okan Savcı To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz