Madem benim de adım geçiyor, o halde bir iki kelam yazma ihtiyacı hissettim.

Ben daha önce sükutu-ezber adlı üyeyi, bana ifade ettiği islam düşmanı, din düşmanı gibi ifadeleri için uyarmıştım. Ki, ironik olan mesajımda islam adına tek kelam yokken, bu rahatsız edici ifade cidden tahammül sınırımı zorlamıştı.

Zira zamanında hocaefendi diye tapılan malum yaratık için ben fetö derken veya yine benzer eleştiriler yaparken aynı hadsiz ifadeler ile karşılaştığım için pek kaale almamıştım. Sadece ülkemizin geldiği durum itibari ile insanları bu ifade ile hedef gösterilmesi beni rahatsız etmiş ve başta dediğim gibi uyarmıştım.

Ama nafile. Ağzımı aşmaya korkar hale geldim. Yine içinde tek kelam islama dair ifade olmamasına rağmen, aynı ifadelere maruz kaldım. Üstelik açılan konuda doğru olmayan, yanlış ifadeler vardı ki, bu ifadeleri bilimsel ve doğru olan ifadeler ile değiştirdim yani doğru olanı anlattım. Zira insanların yalan yanlış ve saptırma bilgiler ile doldurulmasına eskiden beri seyirci kalamadığım bir olgudur. Tek bir gerçek ve doğru vardır o da bilim!!. Buna rağmen dinsiz sıfatı çerçevesine giren ifadelere nail oldum!!.

Ben kimseden şikayetçi değilim. Kırgın da değilim. Dediğim gibi bu tarz ifadelere alışığım. Dün beni tehdit edenler, bugün yurt dışına kaçtı!!. Benim için rahat. Ben bilim yolunda, Atatürk yolunda, doğru ve reel olan gerçekler peşinde koşmaya devam edeceğim.

İyi akşamlar ve saygılar.