Konu
:
Sadece bir açıklama...
Tekil Mesaj gösterimi
rainbow6
Açık Profil bilgileri
rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin
rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Binbaşı
Nereden:
Andromeda
Konular:
663
Seslenenler:
188
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
63
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1273
Verilen Beğeni:
867
Nereden:
Andromeda
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Boga
Takım:
Fenerbahce
Rep Gücü
:
49
Cevap: Sadece bir açıklama...
15 September 2019
# 5
Madem benim de adım geçiyor, o halde bir iki kelam yazma ihtiyacı hissettim.
Ben daha önce sükutu-ezber adlı üyeyi, bana ifade ettiği islam düşmanı, din düşmanı gibi ifadeleri için uyarmıştım. Ki, ironik olan mesajımda islam adına tek kelam yokken, bu rahatsız edici ifade cidden tahammül sınırımı zorlamıştı.
Zira zamanında hocaefendi diye tapılan malum yaratık için ben fetö derken veya yine benzer eleştiriler yaparken aynı hadsiz ifadeler ile karşılaştığım için pek kaale almamıştım. Sadece ülkemizin geldiği durum itibari ile insanları bu ifade ile hedef gösterilmesi beni rahatsız etmiş ve başta dediğim gibi uyarmıştım.
Ama nafile. Ağzımı aşmaya korkar hale geldim. Yine içinde tek kelam islama dair ifade olmamasına rağmen, aynı ifadelere maruz kaldım. Üstelik açılan konuda doğru olmayan, yanlış ifadeler vardı ki, bu ifadeleri bilimsel ve doğru olan ifadeler ile değiştirdim yani doğru olanı anlattım. Zira insanların yalan yanlış ve saptırma bilgiler ile doldurulmasına eskiden beri seyirci kalamadığım bir olgudur.
Tek bir gerçek ve doğru vardır o da bilim!!
. Buna rağmen dinsiz sıfatı çerçevesine giren ifadelere nail oldum!!.
Ben kimseden şikayetçi değilim. Kırgın da değilim. Dediğim gibi bu tarz ifadelere alışığım. Dün beni tehdit edenler, bugün yurt dışına kaçtı!!. Benim için rahat. Ben bilim yolunda, Atatürk yolunda, doğru ve reel olan gerçekler peşinde koşmaya devam edeceğim.
İyi akşamlar ve saygılar.
"
Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya.
"
charles bukowski