Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Ve yatar çıkardık... Ama söyledimya,, 17 September 2019 # 1 FİKRİMDE OLMADI SEVDALAR Çocukluğumun toprak kokan aşklarıydı Senin kuraklık dolu bakışların Belki de terkedip gidişlerindi benim dallarımı koparan,yapraklarımı solduran Ve susuz bırakılmış bir fidan çaresizliğiydi Giderken ardından dur demek istedim Ama rüzgar esmiyordu ve ben Sana sesimi duyuramıyordum Umutsuzluğamı gömülmeliydim Yoksa ölümü göze alıp, Köklerimle beraber sana mı gelmeliydim Çocukluğumun hasret kokan aşklarıydı Senden uzakta kalışlarım Ben daha fidanken vazgeçtim aşklardan Ve hiç fikrimde olmadı sevdalar Hiç düşünmedim büyüyüp ağaç olmayı Senle bir olup,belkide sana aşılanıp Vazgeçtim meyve vermekten,hayallerimden Ben sende yok olmayı diliyordum Yağmur için dua eden ellerde Yok olup kaybolmayı diliyordum o kuraklık dolu gözlerinde Ama ben fidanken vazgeçtim aşklardan Ve hiç fikrimde olmadı sevdalar Bende senin gibi çekip gidebilseydim Topraktan kopup özgür kalabilseydim Belki ayaklarımda olurdu ozaman sana gelebilirdim Beni affet yalandı söylediklerim kızgınlığıma gelmişti söyleyivermiştim,Diyebilirdim Karşında durabilecek cesaretim olsaydıda Hani bir rüzgar misali dilediğim yere esebilseydim İsyankar isteklerim olsaydı ve Hayata yeniden başlayabilseydim Keşke vazgeçmeseydim fidanken aşklardan Ve Keşke fikrimden hiç çıkmasaydı sevdalar Hiç yaşanmasaydı kavgalar aramızda Davalı ben davacı sen olmasaydın Her duruşmada ertelenmeseydi sevdamız En fazla f tipi bi ayrılık olurdu cezamız Ve yatar çıkardık... Ama söyledimya,, Ben daha fidanken vazgeçtim aşklardan Ve hiç fikrimde olmadı sevdalar..... Cevap Yaz