Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Gittiğini Biliyorum da Yitirdiğimi Söyleme Bana 17 September 2019 # 1 İşte gittin! Bir veda cümlesini bile çok görerek… Yatağında gözyaşların ıslak Sesini duvarlardan kazıyorum şimdi, Bir nefesin bile kalmamış; Yazık… Aniden terk ettiğin odanın en kuytusunda… Gittin işte! Kokularını bile alıp gittin benden… Bir meleği sevemeyeceğim artık! Okşayamayacağım saçlarını Kaybolamayacağım gözlerinin çakırlarında Yazık… Hayalin bile ağlayamayacak sensiz kalan yatağında… İşte gittin! Biliyor musun?...bilmiyordum bu acıyı Bir anne yüreğinden kopuşu tatmamıştım hiç Ellerimde gözyaşların hâla sıcak Yüreğimde buz tutsa da sana olan kızgınlığım.. Yazık… Rüyalarımdan bile kayıp gittin … Gittin İşte Bilmiyordun! Evde çocuk ranzan Oturduğun divan Penceredeki kaktüs çiçeğin Sarkaçta asılı bebeğin Seni özleyip ağlayacak!.... İşte gittin! Belki bir gün dönme hayallerin vardı geriye Annem, babam, kardeşim diyerek Kırılmış vazoyu tamir etme çabaların Parçalar elinde bekleyeceksin boşuna Yazık… Yazık ki;hiçbir şey bıraktığın gibi kalmayacak… Cevap Yaz