Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Kalakaldim 17 September 2019 # 1 YALNIZLIK ne duymak istedigim sözLerde vardı hayat nede görmek istedikLerimde renkLer saf bir beyazlıkta buldum kendimi simdi bu beyazLıga attıgım her bır damLa çamur hayat pişmanLıkLarım unutma hayat haLa beyazLarım var defterimde oLmasada yüregimde... yokLugunLa taLim ettim acıLarı kendimi buLmak adına yoLLardayım ne çikmaz sokakLarı keser gözüm nede sensiz buLur kendimi özüm ... Gün dönerdi benzi soLardı kahkahamın Kapardım kapımı gevşeyen yanımLa Her gece yatagımda bir engerek buLmanın süregen igrentisiyLe doLardım Sesim öyLece ( kusmuk gibi ) kalırdı agzımda ... mutLuLuk adına hiç sarfetmedim keLimeLeri şiirLerimede dökmedim ama bu defa başka yaşanıLası bir umutLa yeni güne merhaba... Cevap Yaz