Mango Açık Profil bilgileri Mango nickli üyeye özel mesaj gönderin Mango nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 19 February 2018 Mesajlar: 3.796 Konular: 696 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 883 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Burç: Aslan Rep Gücü: 59 Cevap: 18. Haftanın Konuğu 'Mango' 17 September 2019 # 11 Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Ben konuk olsaydım. Bana ne sorardın? Ayrıca soracağın soruları kendine sorulmuş farzet ve cevapla. Haydaa what!!?? Kendini bize anlat derdim herhalde önce Anlatıyorum o zamaan (şizofren gibi oldum) Ben irem, 24 yaşındayım. Tıp son sınıf öğrencisiyim. Başlarda plastik cerrahi istiyordum branş olarak amaa şimdi patolog olasım geldi @Melodram üzgünüm bebeğim Genel olarak neşeli, çok konuşkanımdır. İnsanlara kolay kolay ısınamam. Dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler. Bu kadar yeterli şimdilik hahahah To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.