Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Hayallerimdeki Sevgili 17 September 2019 # 1 Hayallerimdeki Sevgili gözlerimi kapatıyorum seni düşünüyorum hayalimde. belki çıkarsın bir yerden, öpersin beni diye. hayallerde gerçek olmuyor ki düşüncelerimde. hayalsizde yaşanmıyor ki bu yerlerde. insanın her hayal ettiği şey olmuyor. hayallerde ki sevgili de gelip seni bulmuyor. bir düş alemindeyim sanki herzaman. bak karşımdasın işte, elinde tek bir gülle. yüzünde ki gülümseme, güzel gözlerin ve sevginle. seni hayal edebiliyorum düşüncelerim de. gözlerinin içi gülüyor, o güzel yüzünde. yine elektriğe tutulmuş gibi, titriyorsun karşımda. beni sevdiğin belli, o manâlı bakışında. sensiz de yaşanmıyor bu hayal dünyasında. hayalimde bulursam seni, bırakmayacağım. aşkımı sana, dolu dolu yaşatacağım. sevgimse yakacak seni, hayallerimde. sen de bırakmayacaksın beni, boş yere üzülme. Cevap Yaz