Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Zamanı gelse de gitsem 17 September 2019 # 1 Düşlerimi Ve Umutlarımı Yitirdim Kan Kusuyorum Şimdi Soğuk bir şubat gecesi sözlerin, Ayazın içime işliyor. Hayatın güzelliğine dair bütün söylenenleri geçiriyorum aklımdan. Can babadan başlıyorum, Nazım ustadan dizeler okuyorum kendime. Hayata rağmen olmuyor, Isınamıyorum sensizliğe Yorganı çekip başıma Nefes almadan durmayı deniyorum Korkamıyorum artık Farzet ki ölüsün diyorum kendime Farzedemiyorum Konuşamıyorum Yazamıyorum Kaçıyorum, onu da başaramıyorum Bütün kaçışlarım iki kelimenin sonunda tıkanıyor Seni seviyorum Hayata adanmış bütün kavramlardan nefret ediyorum Hiç olmak istiyorum.. Hatta daha da ötesi anarşist olsun ruhum Her şeyi reddetsin Öncesini ve sonrasını Tarihi ve felsefeyi Yok olmuyor Sen çıkıyorsun her isyanımdan Sensiz hiç bile olamıyorum.. En güzeli çıkıp yürümek İyiden iyiye yabancılaşıyorum bu şehre de Zamanı gelse de gitsem Ama nereye? Bilmiyorum! İstasyona doğru inip Ruhumu uyuşturmalı önce Sonra, sensiz uyanılmayı bekleyen bir sabaha Gözlerimi kapamalı Yok Ben yine İyi değilim..!!! Cevap Yaz