Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Seni Sensiz Yaşatma Bana 17 September 2019 # 1 Seni Sensiz Yaşatma Bana Her sabah güneş yerine ben doğayım dünyana İliklerine kadar ısıtayım seni ömrün boyunca Yılın dört mevsimi bir bahar açayım sende Rengarenk çiçekler hiç solmasın o güzel kalbinde Gözlerin ışıl ışıl yansın hiç sönmesin ölünceye değin Rüyalarımda bile o şahane dudaklaın hep gülümsesin Rüzgarların savurduğu saçlarına tek benim ellerim değsin Sen benim hayallerimdeki düşlerimdeki tek prensesimsin Seni sensiz yaşatma bana sakın üşütme sıcacık sevgimi Ne olur seller içinde bırakma sana sevgiyle bakan gözlerimi Ömrümce hiç durdurma yüreğimde estirdiğin meltem yellerini Haydi sen de geri çevirme tut artık sana uzattığım ellerimi Cevap Yaz