Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Herşey Bir Hayaldi 18 September 2019 # 1 Herşey Bir Hayaldi Hayat şeffaf sonsuzluktu yüreğinin derinliklerinde of demeden yürüyecektik taşlı yollarını, söz vermiştin bal diye sürecektim seni ağılı acılarımın ağzına İnançla tutunmuştum yüreğinin kıyısına teninin kokusunu, gözlerinin rengini bilmeden benden içeri bir sen olacaktın içimde yaralarımı saran yediveren güller ekecektin susuz bozkırlarıma Leylak kokulu mendilimdin göğsüme sakladığım saçların toprak kokardı yağmurlarımı içerken gözlerim dalgın dururdum gözlerinin alevinde saçlarım tutuşana dek Mayıs güllerine müjdelemiştim geleceğini adın serenattı dilimde ömrünü ömrüme katacaktın, iki can tek yürekte unuttun mu ? dem bulacaktı şiirlerin dingin gözlerimde İbadetim kadar gerçek, adım kadar emindim sevgimden nefesinle dağılacaktı gözlerimdeki serkeş bulutlar merdiven dayayıp tanyerine güneşi tutacaktık hiç sönmeyecekti göğümüz Yalansız, yılansız, riyasız bir dünya kuracaktık savaşsız- kavgasız- güleç gözlerimizde umut yeşile boyayacaktık eylüllerin sararmış yüzünü hiç dokunmayacaktı yapraklarımıza hazan iklim hep bahar olacaktı, gölgemizde filizlenecekti aşk Alaca karanlıkları yırtıp maviliklere konacaktık kenetli ellerimizle yıldızlar saçlarımıza düşecekti bir bir karanlıklara meşale olacaktık dudak büzecekti ateş böcekleri bize, mahcup mahcup Zaman duracaktı vuslatın avuçlarında demir atacağımız son liman olacaktı kalplerimiz ibrişimle dikecektim seni şah damarıma birlikte yaşlanıp birlikte ölecektik Gömecektik yedi kat yerin dibine öldürüp acıları silecektin çalıntı tebessümleri gamzelerimde hüzünlerimi rüzgarın ağzına dolduracaktın sessizliğimi bozan sesinle yenmiştim boğazıma binen korkularımı bundandı yokluğuna alışamadığım bundandı titreyişi kırılası dizlerimin Issızlığa bıraktığımız cesetlerimizi kaldırıp yakacaktık yeniden doğacaktık küllerimizden nabzımı kalbinde dinleyecektin nabzını kalbimde dinleyecektim Ben kendime inanamıyorum :ehmm: __________________ Cevap Yaz