Onurcan Açık Profil bilgileri Onurcan nickli üyeye özel mesaj gönderin Onurcan nickli üyeye ait bütün mesajları arattır .. Üyelik tarihi: 29 December 2017 Nereden: İstanbul Mesajlar: 1.068 Konular: 198 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 88 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 38 Konu(lar) Alınan Beğeni: 75 Verilen Beğeni: 80 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 10 Buray - Tac Mahal Şarkısının Sözleri 18 September 2019 # 1 Buray - Tac Mahal Şarkısının Sözleri,Buray - Tac Mahal Şarkısı Sözleri,buray şarkı sözleri,buray şarkı sözleri 2019 Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğramadı kalbime İçimde soğuk rüzgarlar büyük hasarlar var Yangınlar uçurumlar cehennem kadar Beni seve seve hadi canına bas Herkes gibi tek bırakıp gitme Beni kaderimin elinden al Sakınola pesetme Beni sara sara bir bakarsın İyileşiverir tüm yaralarım Seni ben o zaman yedi harikadan Tac mahalim yaparım Cevap Yaz