Onurcan Açık Profil bilgileri Onurcan nickli üyeye özel mesaj gönderin Onurcan nickli üyeye ait bütün mesajları arattır .. Üyelik tarihi: 29 December 2017 Nereden: İstanbul Mesajlar: 1.068 Konular: 198 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 88 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 38 Konu(lar) Alınan Beğeni: 75 Verilen Beğeni: 80 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 10 Ece Seçkin Sayın Seyirciler Şarkısının Sözleri 18 September 2019 # 1 Ece Seçkin Sayın Seyirciler Şarkısının Sözleri,Ece Seçkin Sayın Seyirciler Şarkısı Sözleri,ece seçkin şarkı sözleri Noldu Heyecanlandın Dizildi Laflar Gözlerine İnmesin bir Yerlerine Bundan Sonra Öyle Sövdürtme Kendine Allah’ından Bul da Sürün Yerden Yere Hadi O Zaman Bensiz Dünya Cehennemmiş Demişsin Madem Öyle Yan O Zaman Atma İçine Söyle Yapma Bana Gönderme Haydi bir Cesaretle Söylesene Sıkıyorsa Suratıma Görmedim hiç Alemde Sen Gibisi Ömrümde İzliyorum Hayretle Vay Anasını Sayın Seyirciler Sağdan Soldan Yandan Kıvırma Lafları Döndürme Ben Dönmem Geriye Bundan Sonra Öyle Sövdürtme Kendine Allah’ından Bul da Sürün Yerden Yere Hadi O Zaman Bensiz Dünya Cehennemmiş Demişsin Madem Öyle Yan O Zaman Atma İçine Söyle Yapma Bana Gönderme Haydi bir Cesaretle Söylesene Sıkıyorsa Suratıma Görmedim hiç Alemde Sen Gibisi Ömrümde İzliyorum Hayretle Cevap Yaz