Melodram Nickli Üyeden Alıntı

Yoğunluklar ve aksilikler sebebiyle çok gelemiyorum ama dedim boşlukta bir bakayım kafam dağılsın ve de ne göreyim... Yıkıldığım o an!
Gerçi patolog olma sebebini de biliyorum, güzelliğime daha fazla güzellik katamayacağını anladığın için dedin ki plastik cerrah olmayayım ben, Melo haksız rekabeti iyice arttırmasın. Ah canım Mangocuğum ne düşünceli, hadi yine iyisiniz kızlar
Bu arada tebrik de ederim bebikom, soru ne sorsam ki şu an bilemedim.
Meselaaa beni özledin mi? Şey diyormuşum beni anlat, şaka şaka asla demem, sevmiyorum.
Hadi bana son zamanlarda çok dinlediğin 3 şarkıyı yaz.
Yemek yapmayı seviyor musun? En iyi yaptığın yemek ne?
Harika bir mesleğin olacak bu meslekte ideallerin neler?
Uzmanlığımı keşke şurada yapsam dediğin yer neresi?
Bir tane de fresh kokulu asla şekerli olmayan parfüm öner bakalım ahaha, öpüyorum
Ya tabii kız zaten güzel, milletin nazarı değecek
Seni özledim tabiii yaaa, piyasalara geri dön lütfen. Sensiz tadı tuzu yok bu hayatıın

Son zamanlardaaa, şanışer dinliyorum ya 1-günleri geride bırak 2-beni bana yar etmezler veee şu mütüş susamam şarkısı
Yemek yapmayı pek sevmiyorum ya, o yüzden en iyi diye bir opsiyon yok hahaha. Ben kek yapmayı pasta yapmayı severim, ağlayan pasta güzel yaparım meselaaaa
Patalog olmaya karar verdim, şuandaki hedefim Hacettepe patoloji sonra olursa akademik kariyer yapmak istiyorum. Profluğa kadaar yolumuz vaar.
Şimdilik Hacettepe, umarım olur.
Calvin klein beauty bebeğim :*

Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı
Photoshop'a ilgin ne zaman ve nasıl başladı?
2014 senesinde @Painfully’nin çalışmalarını görerek başladı