Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Artik yokum 20 September 2019 # 1 yatmadan önce penceremi açık bıraktım hani yanlışlıkla unutulmuş gibi çekip yorganı başımdan uyumuş gibi yaptım sen öyle san diye hani yüreğin uykulardan uyanıp düşsün yola da aralık gördüğün pencereden istedim süzül ben geldiğini görmemiş sayıp gülümseyecektim gel deyip beklemekten yorulmuşken çocuk gibi oyun yaptım bide saklandım bul istedim ağzında tek cümle bak ben geldim seni görünce sevinmek umuduyla geceyi aralık kalan pencereye bakarak geçirdim beklemek zor olmadı gelecek olan sen diye koydu be güzelim sokağımdan geçerken görmemezlikten gelip bir çocuğu kandıramayacak kadar gelemeyişin yazık korkmasaydın açıp gözlerimi bırakamayacağımı sanıp ben seni görmemek için değil sen korkmadan gel baş ucuma diye uyur gibi yapacaktım gitmek mi kalmak mı zor kararsızlığında kalma diye Cevap Yaz