rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
Rituel isabetli bir yorum bence. Zira dinle alakasi olmayan bir olgu. Is resmen rituele dnmus artik.

Cehalet kismi ise su; eskden yagmur duasina cikarlardi. Dua ile olacak is sanki. Oyle olsa ortadogu col degil, vaha olurdu .

Burada arilarin neden bir sene verim alinip, ote sene alinmadigini BILIMSEL olarak arastirmak yerine, bunu yapmalari temsili cehalet iste.

Ayrica dedigin gibi cok komik. Arilar ulan bu seste ne. Suriyeliler balimizi mi calmaya geldi deyip, hikmet abey dalin demis olabilirler haha.

Veya ulan dogayi katlettiniz, berona gomdumuz ulkeyi, dogal alanimiz mi kaldi, dua ediyorlar bir de, cocuklar dalin su zindiklara da demis olabilirler .
İşte dua etmek insanları rahatlatıyor terapi gibi düşünülebilir bu, tabi ne derece inandığına göre değişir bu
Cahiller de dua eder profesörlerde (okumakla da alakalı değil aslında bu ama nasıl tanımlanır bilemedim) dediğim gibi insanların kendilerini rahatlatma durumu gibi bir durum
Bende yaparım başka şeyler için

Veee arıların verimine gelecek olursam tarım olmazsa ağaçlar katledilirse hiç bir dua bal yaratmaz. Tarım arazilerini bitki örtüsünü korumayı amaçlasın buraya toplanan bu insanlar
Caanım arıları da korkutmasınlar sonu böyle olur


Ahahha bu arada o arılar intikam arısıysa ohooo kimlere kimlere dalmaları gerek
En başta geçenlerde açıklama yapan yabancı maden işletmecisi vardı kanadalı mı nereliydi ona dalsınlar rica ediyorum