Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Elmaların sadece kırmızısı görünüyor 21 September 2019 # 1 Ben resim çizemem ki sevgili, Beceremedim hiç. Çöpten adam, çöpten kadın yaptım Ve birde derme, çatma bir ev... Damını kırmızıya boyadım. Kapıya sıkıca bir kilit vurdum Bahçesine; kiraz ağaçları, Elma, erik ağaçları ve papatyalar ektim. Ben resim çizemem sevgili, Mutluluğun resmini kimse becerememiş Ben mi çizeyim?.. Yok sorma bana; mutlumusun?.. diye Çöpten adam, çöpten kadının, Dudakları birbirine kenetlenmiş. Oda da tavana kadar, Kalpler uçuşuyor. Çocukça bir resim işte... Bu yaşta koşuşturan çocuklarımız, Olamaz ya... Sallanan bir koltuk hemen, camın önünde duruyor Ama daha vakit var O yüzden şimdilik boş duruyor... Biz çocuklar gibi, Koşuşturuyoruz bu ufacık evde. Kar yağmış, bir bahçe düşle Elmaların sadece kırmızısı görünüyor Papatyanın sarısı Kiraza vakit var daha... Ben resim çizemem sevgili, söyemiştim ya Duygularım çizmiş olmalı... Cevap Yaz