Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Olmuyor sevgilim 21 September 2019 # 1 Artık istesemde olmuyor, Üzülemiyorum terkedip gittiğine, Sevdim sanmışım nafile,aldanmışım Bugün anladım seni beynimden kazımışım. . . İsteklerim elimde değil, Sevmek istiyorum seni deli deli, Olmuyor isteklerim beni dinlemiyor, Bugün anladım vücut kendini yeniliyor. . . Güzel günlerdi geride kalan,yinede, Üzülemiyorum terkedip gittiğine, Olmuyor isteklerim beni dinlemiyor, Bugün anladım kimse için üzülmeye değmiyor. . . Sevsemde olmuyor, Geçmiş sancılarım artıyor, Batar oluyor beynime yalan sözler, Bugün anladım sancıları sözler azdırıyor. . . Eğer varsa sevgilin, Üzülmek için geç kalmaman gerek, Ayrıldığınız gün için, Bugün anladım sevdiğin için,üzülmen gerek. . . içimden bir ses beyninden kazındı diyor, Gördünmü bak vücut kendini yeniliyor, Kimse için üzülme değmiyor, Bugün anladım sancıları sözler azdırıyor, Bugün anladım her söz onu bana hatırlatıyor. . . Cevap Yaz