Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Belki bizde masal olup 24 September 2019 # 1 Bu gece yüreğime Hüzün kontörleri yükledim Bol bol dertleşeceğim kederlerimle Kimsesiz yalnız bir telefon kulubesinden Arayacağım umutlarımı Seni soracağım uzun uzun Sonra bir sokak falcısı bulup Ellerimde aratacağım isminin baş harflerini Sonra sahte mutluluklarımı toplayıp çekip gideceğim yalnız bir köşeye Bütün gece yıldızlara bakıp Resmini çizeceğim belkide... Kıskanacak düş ressamlarım bu güzelliği Toplayıp tuvalimi ve düş rengi boyalarımı Kaybolup gideceğim Karanlık sokakların siyahi renginde... Saklayacak beni kalabalık şehrin,kimsesiz sokakları Sabahlayacağım belkide,sensiz yoksul rüyalarımla Üşüyeceğim hasretinin soğuk rüzgarlarıyla Üstümü Örten ay ışığına sileceğğim gözyaşlarımı... Utanmadan akıtıp gözyaşlarımı Anlatacağım seni aşk masallarına Belki bizde masal olup aşk hikayelerinde kavuşuruz diye. Daha fazla uzatamıyorum seni anlatan hislerimi Hüzün kontörlerim bitiyor Hoşçakal demek gelmiyor içimden... Ne olur kısa keselim Veda cümlelerini Sevemedim bir türlü sebepsiz ayrılıkları... Cevap Yaz