Gece Açık Profil bilgileri Gece nickli üyeye özel mesaj gönderin Gece nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 25 July 2019 Mesajlar: 2.418 Konular: 382 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 189 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 58 Konu(lar) Alınan Beğeni: 360 Verilen Beğeni: 0 Burç: Akrep Takım: Galatasaray Rep Gücü: 15 Cevap: Son Mesaj Kimde ? 24 September 2019 # 13071 Melodram Nickli Üyeden Alıntı Sen bana ne demişsin de aramızı bozmaya çalışıyorlar yine Aşk olsun @Gececim, sen yetenekli birisin ayrıca börek yapabilecek ışık var sende kendine haksızlık yapmana izin veremem... yoo yooo itiraz etme haksızlık bu cidden Melomm yaa nerde gördün o ışığı.p senden yansımıştır kesin .))) O güzel elcezinle sen yap ben yerim .d Arthuil Nickli Üyeden Alıntı Onu kendi aranızda seçersiniz, sonuç olarak demokrasi diye bir şey var Ben sana niye bir şey diyeyim ki ? Hemen dış mihrakların oyunlarına aldanıp benden şüpheleniyorsun Bak bak puskurtursunu ben mi dedim ne ayıp yaa birde oyunlara gelme diosun söyle söyle sonra oyuna gelme de Cevap Yaz