Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Gülü Bir Gün Seni Her Gün 26 September 2019 # 1 Ben seni gördüm, sevdim desem, Canıma cansın, yarsın desem, Gülüm desem , koşup gelsem, Yeter mi sevgimi sunuşum sana, Ömrümce değişmez bakışım sana, Gülü bir gün, seni her gün ölene kadar, Gamzelim yüzlerin gülene kadar, Gülü bir gün, seni her gün ölene kadar, Gamzelim gözlerin gülene kadar. Yazabilsem dağlara ismini senin, Çizebilsem resmini göklere senin, Olabilsem yüzünde o karabenin, Yeter mi sevgimi sunuşum sana, Ömrümce değişmez bakışım sana, Gülü bir gün,seni her gün ölene kadar, Gamzelim yüzlerin gülene kadar, Bir tanem seni ben, ölene kadar, Nur tanem seni ben, sonuna kadar….. Adem ÖZEL To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz