rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 Fatih Altaylı, GSM Şirketlerini Yerin Dibine Soktu: Rezil Oldunuz 27 September 2019 # 1 Valla Fatih Altaylı'yı sevmem. Malum baş yalakalardan birisi. Ama son zamanlarda baya atara atar moduna girdi. Yiğidi öldür hakkını ver derler, şu konuşması cidden enfes olmuş. Kimsenin cesaret edip ifade edemediklerini, en cesur şekilde söylemiş. Gerçi Telekom'u araplara peşkeş çeken ve içini boşaltanları hapse atsınlar (siyasiler ve kim olduğunu anladınız) dendi programda ve ben susma hakkını kullanıyorum dese de yine de helal olsun . Düşünün insanlar konuşmaya korkuyor, doğruları söylemekten korkuyor. Ne haldeyiz!!. Deprem sonrasında GSM operatörlerinin devre dışı kalmasını yorumlayan Fatih Altaylı, "Tam anlamıyla çuvalladınız. Tam anlamıyla rezil oldunuz" ifadelerini kullandı. Altaylı'nın açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Tek Tek Özel' programında İstanbul depremiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Fatih Altaylı, deprem sonrasında GSM operatörlerinin devre dışı kalmasına canlı yayında isyan etti. "ŞU KADARCIK SALLANTIDA HEPİNİZ DEVRİLDİNİZ" Vatandaşların saatlerdir telefonlarını kullanamamasının kabul edilebilir bir tarafı olmadığını vurgulayan Altaylı, "Şu kadarcık bir sallantıda hepiniz devrildiniz" dedi. "TAM ANLAMIYLA REZİL OLDUNUZ" Açıklamalarının devamında ifadelerini daha da sertleştiren Altaylı, "Yıllardır cebindeki parasını aldığınız halka çıkın bir açıklama yapın… Tam anlamıyla çuvalladınız. Tam anlamıyla rezil oldunuz" ifadelerini kullandı. kaynak. onedio Aşağıdaki reklamlardan önce söyledikleri. Bir de reklamlardan söyledikleri var ki, daha fena . Onu bulamadım. Programın tamamı Habertürk'ün sitesine eklenince, eklerim. "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz