rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
.

Ayrıca siyaset pis iştir, haklısınız ama her siyasi öyle değil. Yüzükle yola çıkıp, karun gibi zengin olanlar yüzüne bu algı oluştu ama hakikaten dürüst siyasetçilerde var. Mesela AKP'li bir belediye başkanı, makamına minibüs ile gidiyor. Adamı sonra görevden mi ne aldılar. Düşünün . Örnek çok ama bu ülkede asıl sıkıntı, dürüst olmak artık.
Daha açık söyleyim; bu devirde dürüstsen, seni hangi siyasi partili olursan ol, bir yerlere getirmezler.Eğer bir yerlere gelmek istiyorsan, talimat alan-kullanılabilir biri olman lazım.Ben Ekrem İmamoğlu ile her şeyin güzel olacağına inanmıyorum, Binali Yıldırım kazansa onunla da olacağına inanmıyordum, değişen bir şey olmayacaktı.Sadece Ekrem İmamoğlu ile menfaati kazanan kişiler değişti.Aksini düşünen, beklenti içinde olanlar bence kendini kandırıyor.Yukardaki örneğine de örnek vereyim, benim desteklediğim kişide 5 yıl boyunca ya yürüyerek gitti makamına ya bisikleti ile.Bu tarz şeyler dışarıya iyi gözükse de yöneticilikle uzaktan yakından alakası yok.