rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 Tanju Okan - AYYAŞ 29 September 2019 # 1 Tanju Okan üstadımızın, az bilinen harika eserlerinden birisidir. Muhteşemdir, buram buram profil kokar . Çekil git meyhaneci beni halime bırak Tükenip gideceğim bu gece bardak bardak Zaten ölmekten farksız böyle yalnız yaşamak Haydi git meyhaneci başka masalara bak Sarhoşum, ayyaşım hor görme arkadaşım Ölsem de dik durmaz, sarhoştur mezar taşım Bana ayyaş diyorlar derdimi bilmiyorlar Ben içer ben ağlarım kime ne zararım var Nasıl olsa bırakmaz beni bu aşk yarası Kader alnıma yazmış bir gönül maskarası Adım ayyaşa çıktı gönlüm buna layıktı Beni ne içki ne kumar şimdi ayrılık yıktı Sarhoşum ayyaşım hor görme arkadaşım Ölsem de dik durmaz sarhoştur, sarhoştur, sarhoştur mezar taşım Sarhoşum ayyaşım hor görme arkadaşım "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz