Farkedmez Açık Profil bilgileri Farkedmez nickli üyeye özel mesaj gönderin Farkedmez nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 17 July 2018 Nereden: Tel'aran'rhiod Mesajlar: 6.699 Konular: 883 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 664 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 73 Konu(lar) Alınan Beğeni: 2144 Verilen Beğeni: 1250 Nereden: Tel'aran'rhiod İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Galatasaray Rep Gücü: 51 Cevap: 19. Haftanın Konuğu 'Komutan Logar' 01 October 2019 # 1 Gece Nickli Üyeden Alıntı Ohooo ben kahve diyorum sen çay olmaz ki :d Sen iç çayını bana da kahve ikram et .p nası konuksun sen yaa konuk ikram eder mi hiç. aaa konuğum adı üstünde Juliet Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun demedim yalnız Allah Kurtarsın dedim. Hapishaneye giren birine Allah kurtarsın dedikten sonra sana darısı başına demesi görülmüş şey değildir. Kurtarcak kadar bir şey yok yaw. Adın çok geçtiği için darısı başına dedim -Libelle- Nickli Üyeden Alıntı Yeniden hayata gelme sorumun cevabına napalım düşüncem öyle To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.