Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Berkay - Deli Et Beni 03 October 2019 # 1 Sönmüş Bir Volkan Gibiyim Hazırım Alevlenmelere Gel Içimdeki Ateşi Yak Savrulayım Göklere Biraz Kül Biraz Duman Alıp Sevişelim Sevginle Tayfunlar Söndürmesin Yansın Dünya Benimle Gel Bir Dokun Bana Yeter Cehennemden Kurtulayım Sana Sarılıp Seninle Yok Olup Güneş Gibi Yeniden Doğayım Hadi Gir Ruhuma Sar Beni Çal Fikrimi Deli Et Beni Fırtınalar Kopar Içimde Unuttur Bana Kendimi Hadi Gir Ruhuma Sar Beni Çal Fikrimi Deli Et Beni Fırtınalar Kopar Içimde Unuttur Bana Kendimi Sönmüş Bir Volkan Gibiyim Hazırım Alevlenmelere Gel Içimdeki Ateşi Yak Savrulayım Göklere Biraz Kül Biraz Duman Alıp Sevişelim Sevginle Tayfunlar Söndürmesin Yansın Dünya Benimle Gel Bir Dokun Bana Yeter Cehennemden Kurtulayım Sana Sarılıp Seninle Yok Olup Güneş Gibi Yeniden Doğayım Hadi Gir Ruhuma Sar Beni Çal Fikrimi Deli Et Beni Fırtınalar Kopar Içimde Unuttur Bana Kendimi Hadi Gir Ruhuma Sar Beni Çal Fikrimi Deli Et Beni Fırtınalar Kopar Içimde Unuttur Bana Kendimi Hadi Gir Ruhuma Sar Beni Çal Fikrimi Deli Et Beni Fırtınalar Kopar Içimde Unuttur Bana Kendimi Hadi Gir Ruhuma Sar Beni Çal Fikrimi Deli Et Beni Fırtınalar Kopar Içimde Unuttur Bana Kendimi To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz