Gece Açık Profil bilgileri Gece nickli üyeye özel mesaj gönderin Gece nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 25 July 2019 Mesajlar: 2.418 Konular: 382 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 189 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 58 Konu(lar) Alınan Beğeni: 360 Verilen Beğeni: 0 Burç: Akrep Takım: Galatasaray Rep Gücü: 15 Parmak Oyunu - Araba Sürme 04 October 2019 # 1 -Benim bir arabam olsa, Arabama oturup direksiyonumu tutarım(Ellerle direksiyon devinimi yapılır.) -Sağ ayağımla gaza basarım.(Gaza basma hareketi yapılır.) -Yürür arabam. Durmak için frene basarım(Frene basar gibi yapılır.) -Durur arabam. Şimdi düz yolda gidiyorum..(Direksiyon hafif hafif çevrilip ‘Vınn vınn’ diye araba sesi çıkartılır. -Şimdi sola dönüyorum..(Direksiyon sola çevrilir.) -Şimdi de sağa dönüyorum(Direksiyon sağa çevrilir.) -Şimdi de düz yolda gidiyorum….(Direksiyon hareketleri yapılır.) -Düüüt,düüüütttt! Çekilin yoldan….(Hızlı gitme hareketi yapılır.) Uçuyor arabam….(Hızlı gitme hareketi yapılır.) Düüütt,düüüütt! Cevap Yaz