Mango Açık Profil bilgileri Mango nickli üyeye özel mesaj gönderin Mango nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 19 February 2018 Mesajlar: 3.796 Konular: 696 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 883 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 Burç: Aslan Rep Gücü: 59 En Sevdiğiniz Film/Dizi Repliği Yarışması-Anket 05 October 2019 # 1 Anket 14.10.2019 tarihinde sona erecektir. Herkesin bir oy hakkı vardır. Herkese başarılar 1. "Sevgi sadakatle, cesaret itibarla, ihanet intikamla ödüllendirilir." Yüzüklerin Efendisi / Denethor 2. Ben tehlikede değilim Skyler, tehlike benim! Adamın biri çalan kapıyı açınca vuruluyor ve sen benim o adam olduğumu mu sanıyorsun? Hayır! Ben kapıyı çalanım! 3. ''O kadar sıcak değil mi? Bu herif bu sabah uyandığında, beyazdı.'' (Prison Break) 4. Herkes 3 yaşam sürer. İlki saflığın yitirilmesiyle, ikincisi masumiyetin yitirilmesiyle üçüncüsüyse bizzat hayatın yitirilmesi ile sonuçlanır. Bu üç aşamanın yaşanması kaçınılmazdır. Önce yaşını alacaksın, sonra dönüştüğün kişi karşında duran adam olacak. (Dark) 5. https://i.hizliresim.com/2O42Xd.jpg 6. [IMG]*********************f/4rTxtQ.png[/IMG] 7. "Korku, karanlık tarafa giden yoldur. Korku öfkeye; öfke nefrete, nefret ise acıya yol açar…" 8. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.