Bu tür şirketler karabatak şirketlerdir. Büyüyemez gelişemezler... Malesef tüketici mahkemelrinde süren uzun davalar sebebiyle kimsede uğraşmak istemez.
Sony firmasını mahkemeye vermiştim. Bana sattığı 1,000 tl değerindeki blu ray kusurluydu ve değişimi red ettiler. Kullanıcı hatası olduğunu ancak serviste onarım işi yapabileceklerini söylediler. Peşine düştüm. Bana kusurlu, onarılmış ve yeniden sıfır ambalajlanmış ürünü yeni.ürün olatak sattıklarını istanbuldaki teknik servisten öğrendim. Makinanım Ime ve serinnumarası ile takibini yapmak kolay. Firma heralde bunu yapacağımı akledememişti. Özür dileyip suçu mağazaya attılar. Teknosa da kendileriyle alakası olmadığını dava açmamın en doğru uol oldığunu söylediler. Zaten öyle yapacaktım. Ama hem teknosayı hemde üretici firmayı dava ettim.
2 yıl süren dava sonrası komik karar.. ; müşteri mağduriyetinin giderilmesi, değerinin iadesi falan filan... Hakimin önünde 1.000 tl yi parçaladım hakkımda kamu davası açtılar

çokta umrumdaydı...
Para için yaptığımızı sanan ahmak hakim, güya masrafları karşıya yükleyip banada paramın iadesiyle olayı kapatacak. Yeniden dava açtım. Bu sefer kamuyada
Sürüyor dava...
Malesef büuük şirketler ülkenin yargısını bile bir yemeğe.satın alabiliyor. Avukat, hakim ve savcı arkafaşlarımdan duyduğum ve gördüklerim bu ülkede hukuka güvenmemem gerektiğini daha çoook aşamalar kat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Caydırıcı cezalar olmadığı için bu tür sahtekar insanlar hiç tükenmeyecek...
Evzaneme sahtekarlıknyapmış tek bir firma yada girma ürünü sokmuyorum... Sokmayacağımda inşallah...
Herkes duyarlı olursa bu ülkede sahtekar kalmaz... Kimse sahtekarlık yapamaz.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi