Arthur Açık Profil bilgileri Arthur nickli üyeye özel mesaj gönderin Arthur nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 04 December 2017 Nereden: İstanbul Mesajlar: 7.207 Konular: 2719 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 294 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 56 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1140 Verilen Beğeni: 1282 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Evli Burç: Kova Takım: Galatasaray Rep Gücü: 16 Ateş Püskürmek Anlamı – İle İlgili Cümleler. 22 January 2018 # 1 Ateş Püskürmek çok öfkeli olmak Annem bana karşı böyle ateş püskürürken gözüne gözükmemeye çalışıyorum. Annem bugün ateş püskürüyor o yüzden izin alma işini bence sonraya ertele. Ailesine karşı yapılan hakaretlerden sonra ateş püskürmesi normal değil mi? Pastanın son dilimini yediğim için muhtemelen bana ateş püskürüyordur. Okulda oğluna tokat atıldığını öğrenen kadın öğretmene ateş püskürdü. Zam istemek için patronun ateş püskürdüğü zamanı mı seçtin? Babamın evlilik yıldönümünü unutmasının ardından annem ateş püskürmeyebaşladı. Bugün ona hiç yanaşma, herkese karşı ateş püskürüyor. Gelinine karşı ateş püsküren kaynana, oğlunu arayıp kızı şikayet etmeye başladı. Uğradığı haksızlık yüzünden ateş püsküren kadın, savcılığa şikayet dilekçesi vermeye gitti. Cevap Yaz