Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Eceli Gelmiş Bir Umut 24 October 2019 # 1 Eceli Gelmiş Bir Umut Karşıdan karşıya geçerken caddede yeşil ışık yansa bile sen elimden tutmadıkça kendimi güvende hissetmiyorum Anne, kendimle ne yapacağımı hiç bilmiyorum Aslanlı belgesellerde ceylan gibi şaşkınım dehşetli pençeleri inerken sırtıma hayatın eceli gelmiş bir umutla etrafta seni arıyorum Anne, çok mu çabuk büyüdüm ben? Gidelim mi buradan anne bilmediğimiz bir şehre hapları arkamızda bırakalım, babamı ve kardeşlerimi iki göz bir yer tutarız ben sana bakarım, sen bana Anne, beraber alalım mı iç acılarımızın toplamını? Bakıyorum da bazen aynaya yanlışlıkla en az seninkiler kadar kar var benim de saçlarımda seninkiler benim eserim, her telinde emeğim var keşke kızsaydın bana, oğluna, hayırsızına Unutmuşum bak söylesene anne, en son ne zaman okşadın saçlarımı? Cevap Yaz