Qasem Nickli Üyeden Alıntı
Canlı ve samimi karekterleri severim...
Anlatımın, hayatını, özelini bize açman bizimle paylaşman hoşuma gitti Allah razı olsun..
Oldum olası gizli kapaklı, lafı dolandırarak, laf ebeliği yaparak konuşanları sevmedim hiç. Kendini anlatırken bunlardan uzak durarak anlatman çok hoş...
Hepimiz gençlik yıllarımızda deli doluyduk, hızlıydık bir okadar... Lakin okulu bırakman güzel olmamış
Keşke devam edeydin üstad...
Okuma günceni bizimle paylaşırmısın. Neler okuyorsun,
Okumalarında bir proğram varmı,
Yada alana dair okumaların varmı?
Açıkçası bu sprularla zihin dünyanı neler oluşturmuş neler inşaa etmiş onu öğrenmeye çalışıyorum
Bize okuma, kitap dünyandan yazı dünyandan, yazın dünyandan bahset biraz.
Bilgi - İnanç - Eylem
İnsanlar bence standartları aşmalı, basit'e kaçınılıyor genel olarak.
Ben bura da sizlere kendimi yakın hissetmesem, önemsemesem bu platformu neden kendimi bu kadar ayrıntılı anlatayım.
"şunu söylemesem sanki daha iyi olacak ayy şunu yazmayım kafası.. kusurlarından veya bilinmesi istemediği yönlerini açığa çıkartmaktan kaçıyor insanlar. 4/4'lük gözükme çabaları"
(Peygamberimiz HZ. Muhammed Sav.) hariç herkesin kusurları var. Atatürk'ün bile. İnsanız biz, insanoğlu kusurludur.
Benim öyle 4/4'lük kitap geçmişim yoktur. Elimden geldiğince vaktim oldukça "zihnim rahatsa", canım istediği zaman okuyorum. Ama tabi kitapdan zarar gelmez hertürlü kitap okunabilir sınırlı kanılmamalı.
Geçmişe nazaran Ziya Gökalp eserleri,nutuk ve Alparslan Türkeş eserlerini incelemişliğim oldu.
ama bak gazete okumayı severim. Her köşesine bakarım. Ara da zihin jimnastiği için bulmacaları da çözerim.
Herhangibi özel proğramım felan yok şuan.
Yıllar önce kendi kalemimce yazıp çizerdim blog tutmuşluğum oldu. Yaşadığım, gördüğüm şeyleri yazıya dökmek gibi. İleride tekrar düşünüyorum blog tutmayı.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, iltifat olarak algıladım gururlandırdı beni. Allah sizden de razı olsun, Eksik olayın
Strong Nickli Üyeden Alıntı
Hakkımda ki düşüncelerin kardeşim ?
İlk senle samimiyet kurdum. Foruma ilk girdiğim zamanlar güler yüzün, sıcak kanlılığın kendime yakın hissetmeme sebeb oldu. Son derece efendi, saygısını yitirmeyen adam gibi adamsın. İyi ki varsın kardeşim
sessizsakin Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim öncelikle. Lise yılların fenaymış çok güldüm ya 
Sorulara geçeyim o zaman :
1. Dünyaya bir kez daha gelseydik neleri yapmaz ve neleri yapardın ?
2. Bu zamana kadar yaptığın en büyük çılgınlık nedir ?
3. Konuşmaya ihtiyacım var desem çıkıp gelir misin yoksa ne alaka ya mı dersin ? 
4.Aşk her şeyi affeder mi?
5. Yasak aşk diye bir şey var mıdır ?
6. Giyim tarzın nedir ?
7. Uyanmanı sağlayacak en güzel koku nedir ?
8. Evrim teorisi hakkında ne düşünüyorsun ?
9. Tavsiye 3 film ?
10. Bana çatlak diyorlar,neden sence ?
Eheheh teşekkür ederim. Tabi kii

Aşk acım var siz bana aşk soruları yöneltiyorsunuz^^
1. soru biraz ilginç geldi düşünmediğim bişey daha doğrusu.. Bilemiyorum ki, sanırsam kaybettiğim kızı tekrar geri kazanma uğruna yaptığım hataları bi' daha yapmazdım ilişkimi sağlam temeller üstüne kurardım. İnsan yaşayarak tecrube ediniyor. Herşey güle oynaya aşkım cicim günlük fistan değil. (Sihirli değneğimiz olsa ne olurdu sankii)
2) Sevdiğime çok sahiplendim, uğruna ölümü göze almıştım. Etraf; it, çakal dolu yanında ki kıza bile bakar/laf atar hale gelinmiş. Çok kavgaya girmişimdir bu yüzünden... En büyük çılgınlığım; bi' kez hayırdır nereye bakıyorsun lan dememden sonra karşı tarafın silah çekmesiydi.
3) Bu platform da amacımız dostluk, kardeşlik. İhtiyaç duyulduktan sonra tabi ki.
4) Affetme konusu göreceli kavram... Kişiden kişiye değişir. Kimileri var deli gibi bildiğin deli gibi aşıktır tapar derecesinde, gözü hiç birşey görmez ve karşısında ki insanın hatalarını gözle görülür boyda olsa bile görmezden gelir çünkü onu kaybetmek istemez.
Kimileri var sadece sever. Küçük hatasında terkeder böyle şeylere gelemediğinden.
Kimileri var aşıktır, sever. Şans verir.. birden fazla verir hatta. Hata büyük olmadıkça (Aldatma,Şiddet vs) şans verme yüzdesi artar.
5)Yasak aşk özünde olmaması olan, saçma birşey. Normal yollar varken neden böyle olsun. Ama tabii buda göreceli kavram. Hayat yani yaşanan şeylerde; engel var ise bu yollara başvurabiliyor insan. Haberlerde görüyoruz Yasak aşk yasak aşk. O tarz şeyler zaten olmaması gereken şeyler sınıfına giriyor. Ama kimi durumlar var yasak aşk'ta; Ailesi kızın sevgilisini istemiyordur ama kız istiyordur veya erkeğin Ailesi kızı istemiyor ama erkek istiyordur ve birbirlerini seviyorlarsa maalesef engeller yüzünden, sözde işte yasak aşk sınıfına giriyor buda ama bu kötü birşey değil. Seviyorlar birbirlerini ne yapsınlar.
6)Giyim tarzım; önemli görüşmelerimde takım elbise oluyor. Genelde Trend takılırım. Kot tercihim, üstüne şık gömlek veya tişört uydururum. Hava çok iyise eşofman takıldığım da oluyor. Zihnim dağınıksa, beynim bulambaç haldeyse pek giydiğim şeyi önemsemem rastgele giyinirim.
7)Kadınımın kokusu demek isterdim^^
Tatlıya aşırı düşkünümdür tatlı kokuları uyandırabilir sanıyorsam.
8) Evrim teorisini yorumlamak bana düşmez
Yüce Yaradan'a saygısızlık olur.
Ama şöyle bi' espri katabilirim; Sakal ve bıyıklarımı asla kesmem. Kendime yakıştırıyorum. Bi' kez sıkıldım dedim bi' keseyim komple, bambaşka birşeye büründüm. Dedim tamam evrime inanıyorum
9) Yabancı gerilim filmleri tercihlerim arasında.
Predator serisini seviyorum, olabilir. 2017'de çıkan O-IT-ES de fena değil. Son olarak The Dark Knight.
10) Bilemedim valla

Çocuksu bi' ruh olduğundan olabilir mi (tahmin)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
</.BaşKomutan M.Kemal ATATÜRK ~./
1881 - 193∞
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
alkolik değilim; uzun zamandır dişim ağrıyor
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.