Hüzünlendirdin beni be kardeşim...
Ne güzel ablasın sen öyle
Bakayım bende sana dair ne anı var...
Yanlış hatırlamıyorsam babanın ayakabı dükkanı vardı ve sen ona yardım ediyordun antepte, bundanda baya şikayetçiydin...
İnşallah yanlış hatırlamıyorumdur... yada karıştırmıyorumdur
Sevgi de tüm yönetim bana cephe aldığında ( ki hiç bir zaman yönetimlerle barışık olamadım) bir swn yanımda durmuştum. Hala unutmam. Hatta biri hızını alamamış beni haksöze şikayet etmişti

Editörü siteye şikayet edecek kadar cahil. Editör sitede en yetkin kalemdir. Forumla haber sitesini karıştırmış arkadaş

Ama yanımda durmanı hiç unutmadım...
Bana avatar yaptın, seni hatırlattığı için kullanmaktan hiç vaz geçmedim kardeşim...
Her deatum için aslında bir şey kullanırım. İmzam başka birine, avatarım başka birine atfendir...
Hep kullandım istedimki bilesin abin sana asla kırılmadı.
Beni diğer forumda karşılayıp bana üye sözlüğü açmıştın çok mutlu etmiştin. Senden sonra editörlük teklifi geldiğinde sana karşı yaptıklarından dolayı red etmiştim. Yek i editör yapmışlardı

Zaten her tekliflerini geri çevirdiğim için de cephe almışlardı sanırım.

Birde eleştirilerim bazen dozunu aşabiliyordu...
Ama gözüm hep seni aramıştı kardeşim.
Arkadaşlar sefalarca bana barışın dediler, hep dedim benden yana sorun yok, kırgın değilim demiştim. Sadece birine kırılmıştım ben Kitap Hırsızı ( ismini hatırlamıyorum şuan). Bir onu affedemedim hiç.. Sebep büyük değildi ama kırgınlığım geçmiyordu...
Öyle işte...
Anılar, anılar...
Bilgi - İnanç - Eylem