Muhalif herkesi terörist diye nitelendirmek iki yüzlülüktür. Söylediklerinde terörö örgütü propagandası göremedim. En azından bu sözlerinde..

Aynen halkı sokağa çağırması ve darbenin engellenmesi büyük bir olaydı. Halk elinden geleni yaptı ama sormazlar mı o hale niye düşürdün ülkeyi? Niye devleti birilerine peşkeş çektin? Devlet sizin tapulu malınız mı?

Bu açıdan değerlendirilirse elbettteki bir kahramanlık değildir, sadece tükenişteki bir durumdan çıkma azmi denebilir..

Gerçek bir kahraman olmak istiyorsan, o hale düşmeyeceksin..
Ve gerçekten faşist devletler böyledir.. Yönetenlerin oğulları uçak uçak gezsin diye fakir halkın masum oğulları ölür..

Milliyetçilik, din ya da herhangi bir düşünce çoğu zaman insanları kul etmek için kullanılıyor. Düşünce üreten insanlara insan var, düşünceleri için ölenlere değil..

15 Temmuz'dan büyük bir İslami harekette çıkmaz, çıksa da tutarsız olur. Fetö, pkk, ışıd gibi örgütlere karşı savaşıp sonra da salavat okumakla olmaz. Unutmayın, devlet için ölenler şehit diyorsunuz, peki bu laik devlet kabul ediyor İslam'ı? Hayır.. Etmek zorunda mı? Yine hayır. Etmesinde bir sakınca var mı? Yine hayır.. Halk istemezse etmez elbette bunda sorun yok.. Din bir dayatma değildir..

Ben 15 Temmuz'da sadece ölen samimi insanlara üzüldüm. Gerek onlara bunları yapanlar, gerek o tarikat zihniyetleri, gerekse tüm bunlara neden olan siyasi zihniniyeti samimi bulmuyorum.

Ve şu da cidden baydı, bu ülkede en ufak bir şeyde dışarı suçlanıyor.. Ancak kendi suçunu kabul edemeyenler suçu başkalarına atarlar.