İnanılır gibi değil Türkiye terör örgütleri uğruna Suriye'de savaşıyor.. Masum ailelerin çocukları şu ellerine silah yüzlerine ortü takan-bakacak temiz bir yüzleri olmadığı, kanla kirlenmiş bir yüreğe sahip oldukları için- kıl dinin müslümanları(teslim olanları) için ölüyorlar. İslam'ı kastetmiyorum burada.. Bu teöristlerin inandıkları kıl, silah, kafa kesme dinini kastediyorum.

Suriye için dileiğim odur ki önce bu teröristlerin tamamen yenilmesi ve tamamen yok olmasıdır. Genelde sonradan İslam'a geçmiş suçluluk duygusu hisseden piskopat ve öz güveni olmayan tipleri kendilerine topluyorlar.

Bu tiplerde ruh halleri nedeniyle acayip saplantılı oluyorlar. Anlayamadıkları noktalar şu: Sizin hangi dine inanmanız ya da din değiştirmeniz beni ilgilendirmiyor. Neye inandığın değil, inandığın şeyi ne ile doldurduğun önemlidir.

Kendinize özgürlük savaşçısı demeniz ya da halka dayanmanız da sizi meşrulaştırmaz. Sizler katilsiniz. İyi ağaç kötü meyve vermez, kötü ağaçta iyi.. İyi meyve vermeyen her ağaç kesilip atılır. Meyveniz kötü olduğuna göre(insan öldürmek, kilise bombalamak, canlı canlı insanları yakmak) boş yere konuşmayın.

Allah'a yaklaşmak için sevgi dolu olmak gerekir.. Suriye'de Sunni terör örgütleri - Şii diktatör- Ayrılıkçı grupların savaşından başka bir şey yoktur. Müslümanın Suriye sorunu olmaz, sevgisizlik sorunu olur. Hak mezhep tektir, sevgi mezhebidir.. Merhameti olmayana, yüreğini kaybetmişe özgürlük, hak, imkan versen de o yine tutsaktır..

Allah sözde vatanı için savaşan bu teröristlerden bizi uzak etsin. İnsan kardeşine karşı savaşır mı? Ne güzel demiş Rum-i hazretleri..

“Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz. Benim çatım gökyüzü, insanlar ise ailemdir.”

Ne mutlu sevgiyle yaşayanlara! Ne mutlu Allah için birbirlerini sevenlere!...
Yazıklar olsun Allah için birbirini öldürenlere!..