aLonemaN Nickli Üyeden Alıntı
Benzetmeleri kendisi gibi evet komik. Dediğin gibi 1numaralı terör sempatizanı.
Ben anlamıyorum kapı gibi herşey orta da terörist kendisi ve beraat ediyor, bırakıyorlar.
Akıl alcak iş değil...
Hep AB'nin parmağı var anasını satayım arka da büyük güçler var
Aynen teröre karşı bir duruş göstermeyen, kendisi de onlardan birisi.. Sen sanırım haberi yanlış anlamışsın terör konusundan değil, Süleyman Soylu'ya hakaretten beraat etmiş. Gerçekten de o davada masum görünüyor.. Akıl almayacak bir şey yok. Terör konusunda ceza alır.. Ona bakarsan Öcalan'da bir kitap ve telif mevzusunda mağdur için başvurdu ve davayı kazandı.

Böyle şeyler güzeldir adalete güveni pekiştirir. Bu insanlar suçlu ama suçlu oldukları konuda ceza almalılar. Demirtaşın mesela terör konusunda ceza almasını isterim. Çünkü bağı var. Ama yalan bir mesele de alırsa bu haksızlık olur. Mesela hırsıza, adam öldürmekten ceza verirsen yapmadığı halde bu haksızlık olur. Her suçlu hak ettiği şeyden ceza alsın.

Ama ben insanları böyle tek yönden bakmıyorum. Komik birine her türlü komik derim
AB ve dış güçlerle bir alakası yok aslında hem olsa bile bu bizim kendi eksikliklerimizin sorunudur.

Birilerini suçlamak yerine sürekli kendimiz iyi olmaya çalışmalıyız. O yüzden ben şu laflardan çok sıkıldım. Emperyalistler, dış güçler yahudi İsrail falan.. Tüm bunlar yokken sanki Türkler ve müslümanlar çok mu düzgünlerdi? Hayır..

İyi insanlar hep vardır, kötüler de hep vardır.. Adalet ihtiyacı da bu yüzden hep var olmuştur