Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Korece Bazı Kelimeler 05 November 2019 # 1 이름 :Isim= irim 무엇 :Ne= muod 제 : Benim= çe 어느 : Hangi= oni 나라 : Ülke= nara 사람 : Insan= saram 터키 : Türkiye= toki 선생님 : Ögretmen= sonsengnim 학생 : Ögrenci= hakseng 한국어 : Korece= hangungo 공부하다 : Çalismak= gongbuhada 이스탄불 : Istanbul = isitanbul 만나다 : Tanismak= mannada 반갑다 : Memnun olmak= pangapda 도 : de-da= do -------‐-----------‐--------------- Ülkeler 한국 Kore= hangug 미국 Amerika= migug 캐나다 Kanada= kenada 영국 Ingiltere= yonggug 독일 Almanya= dogil 프랑스 Fransa= pirasi 호주 Avustralya= hocu 멕시코 Meksika= megsiko 스페인 Ispanya= sipein 터키 Türkiye= toki 중국 Çin= çunggug 일본 Japonya= ilbon 러시아 Rusya= rosia 말레이시아 Malezya= malleisia 태만 Tayvan= teman 베트남 Vietnam= petinam 카자흐 Kazakistan= kacahi 키르기스 Kirgizistan= kirigisi 아제르바이잔 Azerbaycan= aceribaican 아라비아 Arabistan= arabia amca - acosi aciktim - bega kopida allah allah - aigoo aigoo alo - yoboseyo burada yok - obsoyo bir saniye - çamsimenyaa tuvalet - hoacangsil hayatim/tatlim - obbaaa kabak - hobak ari - kulbol su - Mul ne? - Muo? baba - abba(aboci : saygili) selam - an yong tesekkür - koma voyo hosçakal / görüsürüz - calga iyi geceler - cal ca Tesekkür ederim - go mab sim ni da. Tesekkür ederim(kibar) - Gam sa ham ni da Evet - Ye Hayir - Anio Güle güle! - an nyeong hi ga se yo Hosçakal! - an nyeong hi gye se yo Özür dilerim - Mi an hae yo Sorun degil - Çeon man eyo Tebrikler! - Çuk ha ham ni da! seni seviyorum -Sarang Hamnida biliyorum - Arayo Merhaba - An neyong ha se yo Nasilsin - Cal ci ne yo? Nerelisin - oni nara saram iyeyo? Sagol - goma wayo Iyiyim - guan chan ayo Afiyet olsun - Masi itkae duseo Tanistigima Memnun oldum - ban gap simnida teyze - acumma anne - omma büyük baba - haraboci büyük - Kin sen - No abla - onnie Hanimefendi - Agasi Bayim - Acusi abi - Oraboni Baba - Aboci Efendim - Daehengsunim Kral - Pea Kral veya imparator - Taewang Majesteleri - Mama Prens - Teca Hanim - Buin Gidelim - gabsida Gitmek - Ga da Geri dönmek - dödora oda Bagislayin - Sallyo Cuseyo Hemen - Balli Ne diyorsun? - musun malsimhe simnigga? hyong ce - kardesler came - kiz kardes ollibi - zeytin coayo - guzel nab bici anayo - fena degil cebal - lutfen gig goi - hay hay/memnuniyetle sini vonhandamyon -insallah coin açim - gunaydin coin conyok diseyo - iyi aksamlar cal issoyo - Allah'a ismarladik (samimi) cal gayo - güle güle(samimi) uzak - mol da yakin - gaggabda çekil - biki da manzara - gyong-ci erken - ilcik gi kapiyi kapatmak - munil tadda az önce - akka gece - bam aksam - ohu sabah - açim hadi - aca rüya - gum Yüklemek - sidda ugramak - dilli da hirka - cam ba atlet - gyonggisa mandalina - kyul ders çalismak - gongbu hada yorgun olmak - pigon hada uyumak - ca da gitmek - ga da bugün - onil mutfak - buok ev - cib okul - hakyo arkadas - çingu ögle yemegi - com sim bulusmak/görüsmek - manna da yemek yemek - mog da Na-ben No-Sen Dansin-Siz Uri-Biz Obsoyo-Burada yok Issoyo-Var Mo he?-Ne yapiyorsun? Cigim-Simdi Sarang hamnida- Sizi seviyorum Sarang he- Seni seviyorum Mol layo- Bilmiyorum Nal-Gün Conyok-Aksam Açim-Sabah Ça-Çay Dungdung-Sisman Nalsin-Zayif Nuna-Abla Seemyong-Üç kisi Nun-Göz Cal casso-Iyi uyumak Çanmanheyo-Rica ederim (size, kibar bir sekilde rica ederim demek) Çanmanhe-Rica ederim (sana) Bogosipta-Görmek istiyorum (Diger anlami, Seni özlüyorum) Babo-Aptal To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz