Qasem Nickli Üyeden Alıntı
İçten samimi duygu ve anlatımların için teşekkürler üstad...
Bence yavaş yavaş eline kalem alıp kağıda yazmaya başlamalısın... Yazmak beceri istet lakin brn becetinin doğuştan olduğuna inanmıyorum... Bence inceden yazmalısın ilerde belki beraber birşeyler yapabiliriz üstad...
Dünyaya nasıl görüyorsun üstad. Yaşadığımız dünyayı bize kendi gözlerinle anlatırmısın..
Bir de aşk acından bahsetmişsin çok özel değilse anlatırmısın...
( Ben hayatımda bir kez sevdim... Onuda intihara sütükleyip benden aldılar... Seni anlamaya çalışıyorum.... )
Bilgi - İnanç - Eylem
katılıyorum yazmak beceri işi. Hayal gücünün yeteneği-hayata bakış açısı-yaşadığı ve gözlemlediği şeylerin harmanlanmasından oluşan bi' yetenek bence. Kimileri doğuştan, Kimileri belli bi' yaştan sonra birden yazıp çizmeye başlıyor yeteneğini farkediyor. Burda bahsetmiş olduğum elementler devreye giriyor. Kimileri var; yaşıyor görüyor ama kağıda dökemiyor. Burda hayal gücünün etkisi de devreye girmesi lazım ve bu 3 koşulun beyin hücrelerinde çalıştıracak, bilgi akışını sürekli sağlayacak, programlama dilinde tabir ettiğimiz for döngüsü gibi... hayal gücü önemli. Kafan da taslak oluşturacak, bi' kelime veya cümle yaratırken şunu şuraya koymalı, bunu oraya koymalı-yazmalı-oraya aktarmalı. Nasip kısmet bakalım dediğim gibi ileride düşünüyorum blog sistemi. Düşüncen için teşekkür ederim neden olmasın inşAllah.
Dünyayı nasıl görüyorum?
Kader'e inanan biriyim, sonuçta herşey yazılmış çizilmiş Yüce Yaradan tarafından fakat birazda sen nasıl şekillendirirsen öyle gider düşüncesindeyim.
Pozitif bakarsan kafana birşey takmazsan iyi gider.
Negatif bakarsan kafana herşeyi takarsan bulambaç bi' hal alır kötü gider.
Benim ki çok değişik, henüz bunu bende çözemedim.
Sağ duyun için öncelikle teşekkür ederim.
Özel değilse Aşk acımdan bahsetmemi istemişsin. Bu benim için çok özel, maalesef

Fakat seni kırmama hatrına çok ufak spoiler verebilirim.
Sen nasıl "benden aldılar" demişsin o kısım bende de var. Ama tabi tek neden bu değil.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
</.BaşKomutan M.Kemal ATATÜRK ~./
1881 - 193∞
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
alkolik değilim; uzun zamandır dişim ağrıyor
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.