Juliet Açık Profil bilgileri Juliet nickli üyeye özel mesaj gönderin Juliet nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Siz kalben dezenfekte oldunuz mu? Üyelik tarihi: 24 July 2019 Mesajlar: 2.380 Konular: 33 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 321 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 59 Konu(lar) Alınan Beğeni: 870 Verilen Beğeni: 77 İlişki Durumu: .. Burç: Koc Takım: Turkiye Rep Gücü: 59 Cevap: 20.Haftanın Konuğu 'Alysse' 08 November 2019 # 1 Cigdem Nickli Üyeden Alıntı tebrıkler Eğer tekrar dünyaya gelseydin, doğmak için hangi yılı seçerdin ? Eğer bir zaman makinen olsaydı ve geçmişe gidip yaptığın tek bir şeyi silebilecek olsaydın, neyi silerdin ? Hiç aldatıldın mı ? Görünmezlik gücün olsaydın ne yapardın ? Sadece evde tek başınayken yaptığın en garip şey nedir ? İlk öpücüğünü anlat ! Hayatında en çok kıskandığın kişi kimdir ? Gelecekte kaç çocuğa sahip olmak istersin ? Birine yanlışlıkla gönderdiğin en utanç verici mesaj neydi ? Sahip olduğun en kötü alışkanlık nedir ? -1300 lü yıllar. -Yok silmeyelim ya kalsın öyle. -Hayır. -Neler yapmazdım ki ah ah. -Garip şeyler ve ben? - - Ben hiç kıskanç biri değilim. -Çocukları çok seviyorum ama ben hiç böyle şeyler düsünmüyorum. -Yok ya da ben hatırlamıyorum. -Çaya 4-5 şeker atmam Teşekkürler. Konu Juliet tarafından (08 November 2019 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeşil emoji aşkına :d