Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Nurten Şahan Ataoğlu GÖKKUŞAĞI Şiiri 15 November 2019 # 1 GÖKKUŞAĞI Sensiz ne ekmeğin Ne denizde ki sandal sefalarının Ne gümüş kanatlı martıların söylediği şarkıların tadı var Kurumuş ağaç, vahasız çöl gibi can suyuma hasretim Giderken veda etmeyi sevmem Çok yakında yine geleceğim Avucumun içine koyduğun resminle Bekle beni demiştin Koca günler devirdim, iki yıla yakındı beklediğim Haber salmışsın bir arkadaşınla Nisanda Nisan yağmurlarıyla birlikte gelecek mişsin Ne kadar özledim bir bilsen Hasretinin tırtılları koza ördüler Boş kalan sol yanımda İçim kıpır kıpır Cezveden taşan kahve köpüğü gibi Buzlu camın arkasından yollarını beklediğim Kulağımı kapı kirişinden alamadığım Çilingir soframız ayık kaldı Evin damında gezinen kumrular aşk sarhoşuydu Ben ise deli divane gibiydim yokluğunda.... Gelmenle bulutlarım uyanacak Evimizin içine dışına aydınlık taşacak Biliyorum mızıkçılık yapmayacak nisan yağmurları Yine yağacak ıslatacak bizi Tepeden tırnağa Damda gezinen kumruların gözü kamaşacak Uyuyan bacamız uyanacak Geldiğin gün yalınayak koşacağım kollarına Kederimi serinleteceksin İri üzüm tanelerine düşen su gibi Çıplak beline sarılacak gökkuşağın Kavuştuğumuz nisan yağmurları altında.. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz