Konu
:
Karalama Defteri
Tekil Mesaj gösterimi
zealous
Açık Profil bilgileri
zealous nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Sivil
Üyelik tarihi:
27 October 2019
Mesajlar:
225
Konular:
3
Cinsiyet:
Bay
Seslenenler:
2
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
1
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
27
Verilen Beğeni:
30
İlişki Durumu:
bu sadece beni ilgilendirir
Burç:
Koc
Takım:
Turkiye
Rep Gücü
:
0
Cevap: Karalama Defteri
16 November 2019
# 353
İşini çok iyi bilen bir profesör psikoloji dalında ''insanlardan soğuma '' adında bir hastalık ismi uydursa, bizim canım ülkemiz insanına yok satar bu ilacı, hemde içerisine herhangi bir ilaç hammaddesi koymadan. Kiminle 2 çay, 2 bira, 2 duble rakı, ya da ca
n
sıkıntısına muhabbet etsen insanlardan soğudum diyor. Daha lise öğrencisi ergenlik bekçisi kardeşlerimiz dahi bu yorumlarda bulunuyor. Böyle saçmalıklara şaşırdığına da şaşırıyor insan. Kimse cahil olduğu, yeni tecrübe etmeye başladığı herhangi bir konuyu bilmediğini kabullenmiyor ! Sanırsınız bütün bu kendini bilmezler anasının karnında 9 ay susup, diplomayla, tecrübeyle,hayal kırıklığıyla,herşeyi öğrenmişlikle çıkmış. . .
Ülkemin tarihini, yaşanmışlıklarını, öncesini sonrasını öğrenmek benim öğrenim hayatıma sığmadı ve hala tarihimi severek okuyor, öğreniyorum. Pazar günleri 6 da uyanmak yerine 8 de uyanmak dışında bir bedensel rahatlığım da yok çok ŞüKüR ki olmasın da. Cümlelerim sonunu bu şekilde bağladığım için kusuruma bakmayın. En başta kopyacı insanların, kendini katil ruhlu zanneden tamamen cahil psikopatların, cinsel açlığın sebebinin doğru bir insan olamamaktan geldiğinin farkında olamayanların, iülkemiz kanallarında istisnai olan eğitici programlar dışında saatlerce tv karşısında oturanların, ağzımı bozamak istemediğim VS lerin, hayatına olumlu birşeyler katmak isteyen kulların hakları helal olacak mı ? öldüğümde ilk bunu görmek istiyorum. O kadar.
Cevap Yaz