Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Anlama 17 November 2019 # 1 geceleri sadece Yıldızlarla Paylaşsam Da Yalnızlığımı, teninin Sıcaklığını Arasam Da Koynumda, kaybolup Gitsem De Karanlığımda “ Gel ” Demeyeceğim Sana / Inadına.... uzayan Gecelerle Birlikte tüketemeyeceğim Hüzünler Sarsa Da Beni etmeyeceğim Şikâyet, “özledim” Demeyeceğim çağırmayacağım Işte / Inadına.. solan Boynu Bükük Bir Gülün Yaprağında yankılasan Da Yokluğun, boşluğun Günbegün Büyüyüp taşsa Da Sokağıma, katlanmayı Öğreneceğim Yokluğuna, boşuna Bekleme Çağrılarımı, gelmen Için Yalvarmayacağım / Inadına. inadına / Istemiyorum Seni, beklemiyorum / Inadına. bir Inat , Bir Gurur Uğruna çizgi Çektim Herşeye, yaktım Gemileri. yanan Ocaklar Sönmese De Içimde büyüse Alevi / Sarsa Da Beni “yanıyorum” Demeyeceğim / Inadına... gelme Sakın, beklemiyorum Seni , seni Sevsem De Ölecek Kadar, inkâr Ediyorum / Inadına. gönül Kapımın Sürgüsünü Kapattım, ölsem De Hasretinden / Inat Bu Ya gelmiyorum Yanına, çağırmıyorum Seni Üstelik / Inadına. anladın Ya sevdan Uğruna Ölüyorum Ama, inadına Söylemeyeceğim Sevdiğimi, sevmiyorum Işte / Inadına! Cevap Yaz