Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Tarçınlı Halkalar Nasıl Yapılır 22 November 2019 # 1 Pişirme Şekli : Kızartma Kolay mı : Kolay Bölge : Diğer Mutfaklar Süre : 30 dakika Kaç Kişilik :8-10 Malzeme : Aldığı kadar un 1 fincan şeker 1 fincan süt 1 fincan yoğurt 1 fincan sıvıyağ 1 adet yumurta 1 çay kaşığı Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu 1 paket Dr. Oetker Şekerli Vanilin(asıl tarifte yok, ben kullanmayı tercih ettim) Yapılış : (Malzemeler türk kahvesi fincanıyla ölçüldü).**Bütün malzemeler karıştırılıp yumuşak bir hamur yoğurulur. Yarım cm kalınlığında açılıp çay bardağı ile halkalar çıkarılır. Halkaların ortasınıda*şişe kapağı ile tekrar*kesip kızdırılmış yağda arkalı önlü kızartıp kağıt havlu üzerine alın .Üzerlerine* tarçınlı pudra şekeri serpin. Afiyetle* Not: Tarif ``candan mutfakta`` blog undan alıntıdır. Deneyip beğendim* sizlerle de paylaşmak istedim . * * To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz