Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Şizofrenin Sancılarım 2 23 November 2019 # 1 Sen beni tanıyor musun? Bir zamanlar var olduğundan emin değilim artık Ama saçma öyle değil mi? Var olduğundan emin olunamayan birşey, Akla nasıl düşebilir ki? (belki bilinçaltımdasındır) Seni rüyamda görmek isterim, Espriler yaparım sana gülersin Belki sen gülünce, bende gülerim Biraz muhabbet ederiz, Sıkılırsak, sen beni uzun sakalımı çekersin, Ben saçını Duvarlara çizdiğim yüzleri gösteririm sana, Oturup konuşuruz Ama onlar sadece dinliyorlar Çizimim iyi değil, Dillerini çizemedim O yüzden konuşamıyorlar Bakarsın sana da ufakta olsa rahatlama hissi verirler Ama rüyama gelirsen evi gezmeyelim, Çok dağınık utanırım Biraz üşengecim işte, aldırış etme (biraz mı? peh!) Belki dışarı çıkarız, Burdaki insanlar seni görürler, Bende onlara hava atarım Kimsenin olmadığı yerlere gideriz, Yada kırmızı ışıkta karşıya geçeriz Olmadı cadde ortasında kavga ederiz, Polisler bizi yaka-paça hapise atarlar Güzel olmaz mıydı? Aksiyon, macera Hepsi bir arada Ama biz neyiz seninle? Ne var aramızda? Bunu bulmam lazım Internet çok kullanışlı diyorlar, Isçevli bilim adamları bunu bulsalar ya? Hiç olmadı sadece adını bilsem, Belki o zaman ben bulurdum bişeyler (anti depresan kafamla ve tabi anti depresan gözlerimle) Biraz zamana ihtiyacım var, Bir süre uzak kalmak istiyorum aklımdaki senden Belki televizyon seyrederim, Belki altyazılı radyo Yok olmalısın bir süre Deniyorum (1234567) Olmuyor Neden bu kadar çok düşünüyorum seni? Gerçeğe bakarsak, Pek düşünecek bişeyim yok zaten Seni düşünmezsem, neyi düşünürüm? (düşünecek birşey var mı diye düşünmek? hmm iyi fikir) Ama başarıcam Bugün sana düşünce alışkanlığımı bırakıp, Sigaraya başlıcam Içiyorum zaten ama, Yeniden bir başlangıç yapıcam Zaten uyuyamıyorum, ayağım burkuldu Uyursam, koşamam Ama salakça ağlarım bütün gece Gözlerim temizlenir, hem evde biraz ses olur Belki sen bile duyarsın sesimi, kim bilir Neyse Adın ne senin:? Coşkun Küçük To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz