Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Seni Seviyorum 23 November 2019 # 1 Seni seviyorum. Basit'e indirgenmiş bir sözcük olarak değil, Bir parça koparcasına yüreğimden, Iliklerime varırcasına hissederek seviyorum. Seni seviyorum, Daha yeni doğduğunda güneş, Aklımda olduğun, Geceleri, bütün düşüncelerimin sahibi olduğun için. Bir sebep bombaardımanı değil bunlar aslında, Seni yalnızca, sendeki beni gördüğüm için, Yüzüne baktığımda, gözlerimin parıltısı için seviyorum. Mutluluk değil amacım, Kan ağlasın yüreğim, Yaşlı olsun hep gözlerim, Ama yanımda sen ol, Bir omuz dayanacak, bir yürek dokunacak.. Seni seviyorum. Milyonlarca kelimenin arasından, Sıyırıp alırcasına söylermiş gibi. Boğazım yırtılırcasına çığlıklar atar gibi. O yada bu, Aslında hiç biri anlatamaz, Benim sana olan sevgimi. Seni seviyorum. Anlatılamaz bir duyguyu, Tarif etmeye çalışmak aslında bu. Bu bambaşka, çok farklı Ve harika.. Seni seviyorum.. Coşkun Küçük To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz