Bu haberde kelime oyunu var. İzlenmeleri gün gün oturup analiz etmedim ancak Cem Yılmaz'ın filmi, Enes Batur'un filminden önce gösterime girdi. Yani Cem Yılmaz'ın filminin ikinci haftasında Enes Batur'un filmi o haftasonu vizyona girdi ve zaten Cem Yılmaz'ın filmine giden gitmişti. Şunu herkes bilir ki bir filmin ilk hafta yapacağı gişe ile sonraki haftalarda alacağı seyirci gayet bariz farklılık gösterir. Enes'in filminin vizyona giriş tarihinin denk geldiği haftasonu, Cem Yılmaz'ın filminin ikinci haftasıydı. Dolayısıyla sadece o haftasonunu baz alarak Enes Batur'un filmi Cem Yılmaz'ın filmini geçti deniyor. Bu kesinlikle yanlış bir yansıtmadır. Arif V 216, toplamda 4 milyon izlenme almış durumda ve hala da bu sayı artıyor. Cem Yılmaz, kendi filmlerinin izlenme rekorunu kırdı bile.

Tamam, ortada Recep İvedik gibi bir facia ve izleyici rekoru gerçeği var ancak Enes'in filmi toplamda 1 milyon bile izlenmeyecekken kendisinden 4 katı fazla izlenmiş bir filmi geçtiğinin de servis edilmesi komik. İkinci haftasında vizyona giren filmi, yeni vizyona girdiği hafta aldığı seyirciyle kıyaslamak araba yarışında son dönemeci dönmüş Murat 124'ün; yarışa yeni başlayan Ferrari'den önce yarışı bitirdiğini söyleyip; Murat 124 Ferrari'yi geçti demek gibi oluyor.

Sonuç olarak aynı gün vizyona girseydi iki film de, o zaman görürdüm ben bu haberi yapanları.